Hatay’ın İskenderun ilçesinde evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Anne Aynur Mert (41), çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali’nin cesedi, cenaze aracıyla İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
İskenderun’da evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdı
Cenazelerin evden çıkarılışını komşuları gözyaşları ile izlerken ailenin kavga geçimsizlik gibi hallerini görmediklerini söylediler.

Cenazelerin evden çıkarılışını komşuları gözyaşları ile izledi.
Öte yandan askeri personel olan baba Turgay Mert’ten haber alınamazken, anne ve çocuklarının zehirlenerek öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

İskenderun’da anne ve iki çocuğu evlerinde ölü bulundu
Denizciler Mahallesi’nde bir apartmanda yaşayan anne ve 2 çocuğundan haber alamayan yakınları polisi aramış, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, girdikleri evde anne ve 2 çocuğunun cansız bedenini bulmuştu.

GÜNDEM
İşten çıkarılan kepçe operatörü iş makinesi ve güvenlik kulübesini yaktı

FOTOĞRAF 11
Aracından beyzbol sopası ile inen saldırgan dehşet saçtı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, aracıyla TIR’ın önünde manevra yaparak durduran kişi, beyzbol sopasıyla TIR sürücüsüne saldırdı. TIR sürücüsünü darp edip yaralayan şüpheli, aracına binerek kaçtı. Bu sıralarda, yol ortasında duran TIR’a çarpmamak için fren yapan 3 araç ise zincirleme kazaya karıştı.